Miért az Ózon?

ÉRVEK AZ ÓZON TISZTÍTÁS MELLETT

Autó Klíma - Utastér Tiszítás


  • Az ózon 50x hatékonyabb és 3000x gyorsabb, mint a klór.
  • Gáz halmazállapotának köszönhetően eljut a nehezen elérhető felületekhez is, átjárja még a kárpit szöveteit is.
  • Az oxidálási folyamat az ózonnal olyan eredményes, hogy a mikroorganizmusok nem tudnak immunitást felépíteni, nem úgy, mint ahogy a hagyományos vegyszerekkel előfordulhat.
  • A makacs kellemetlen szagok véglegesen eltávolíthatók az ózon segítségével.
  • Teljesen veszélymentes és vegyszer mentes fertőtlenítést biztosít.
  • A teljes klímarendszert és az autó utasterét átfertőtleníti.
  • Minden gomba, penész és atka elpusztítható egy kezeléssel.
  • Alkalmas higiéniai kezelésként, allergiamentesítésre, szagtalanításra.

Lakás és Beltéri Klíma Tisztítás

Vírus és baktérium ellen

Amikor a szennyező anyagok elterjednek a levegőben, az emberek megbetegednek vagy allergiásokká válnak. A szennyező anyagok ózonnal való találkozása során oxidációs reakciók lépnek fel, amely során a káros részecskék (vírusok, baktériumok, szagmolekulák) elpusztulnak, míg az ózon molekula oxigénné alakul át. Így a folyamat végén nem marad más, mint a tiszta, oxigéndús levegő. 

Kellemetlen szagok megszűntetésére

Az ózonkezelés hatékonyan semlegesíti a legorrfacsaróbb szagokat is, legyen az cigarettafüst, vegyszer vagy dohos szag.

Az ózongáz (O3) három oxigénatomot tartalmaz, míg a belélegzett levegő (O2) kettőt. A harmadik oxigénmolekula rendkívül reakcióképessé teszi az ózont, amely rövid életű, mivel gyorsan megtapad a szennyező anyagokhoz, így a szagmolekulához is. Az ózonkezelés végére nagy részük visszaalakul oxigénné, a többi pedig rövid szellőztetés után gyorsan kijut a légtérből, a kezelt terület pedig oxigéndússá és szagmentessé válik.

Penész és gomba ellen

Az ózongenerátor egy vegyszermentes megoldást nyújt a penész és gomba elleni harcban. A spórák nagy mennyiségű belégzése egészségkárosodást okozhat. A folyékony szerekkel általában el lehet pusztítani a látható penészt, viszont a szétszóródott spórákat nem lehet minden tárgy felületén, a falakon, bútorokon eredményesen elpusztítani. A bennmaradó életképes spórák később a körülmények számukra kedvezőbbre fordulásával, gyorsan újra elszaporodnak.

A légnemű ózon nemcsak szinte mindenhova eljut, de még az egyik legerősebb fertőtlenítő is egyben, mely jóval erősebben fertőtlenít, mint a falra fújt klór.
Az ózon megbontja a baktériumok sejthártyáját, a foszfolipidek és lipoproteinek oxidálása által, megállítva ezzel a gombák sejtnövekedését, szaporodását valamint megszünteti az egészségre gyakorolt káros hatásukat.


/ Érd - Diósd - Tárnok  területén Díjmentes kiszállást biztosítunk. / 


ózonostisztításérd - ózonostisztításdiósd - autófertőtlenítés klímafertőtlenítés- autótisztítás - mobilfertőtlenítés - utastér fertőtlenítés- autófertőtlenítés - antibakteriálisfertőtlenítés - klímatisztítás autó fertőtlenítése - autóklíma fertőtlenítése-autóklíma tisztítás